Annie Duke – Pokervärldens kvinna

För alla härliga pokerälskare är drömmen om att kamma hem en storvinst något som håller en kvar vid bordet, eller bakom skärmen. För Annie Duke är det en dröm som har blivit till sanning. En stor och rik sanning, då hon vunnit mest pengar i den stora WSOP-tävlingen. Under tiden då hon studerade till psykolog var det kanske svårt att tro att det skulle vara pokern som skulle göra henne känd. Fast inte helt främmande för den världen var hon inte då hennes föräldrar hade en stor kärlek till kortspel och henne bror, Howard Ledere, är en framstående spelare – en som sedan blev hennes mentor.

En ikon i pokervärlden

Då hennes spelande flöt på bestämde hon och fästmannen sig för att 1994 flytta till Las Vegas och satsa helhjärtat på Poker. Något som ledde till att hon blev den bästa spelaren i hela världen då hon 2004 i september spelade ut de nio bästa spelarna och kammade hem storvinsten på 2 miljoner dollar. Totalt har hon vunnit 4 270 000 dollar genom sina tävlingar.
Nu har hon lutat sig tillbaka lite och undervisar i pokerspelandet; hur man ska tänka och behålla sitt lugn. Att ha studerat psykologi är något hon haft användning av, och för dig som vill bli ännu bättre kan det vara värt att besöka ett bibliotek och låna en bok. Eller handlar allt bara om slumpen? Pröva dina färdigheter på www.casinoeuro.dk och se om hur ha vad som krävs. Vem vet, kanske kommer det en vacker dag att skrivas en text om dig och din glans i pokervärlden.