En perfekt spelvinter

Det finns få tider som är så perfekta för spel som hösten och vintern. Det är mörkt och kallt och att gå ut i snålblåsten är inte särskilt lockande. Eftersom man heller inte bara vill sitta inne och ha det tråkigt så gäller det att sysselsätta sig och hitta nöjen som fungerar även när man bara stannar hemma. Som tur är finns det massvis med roliga spel och det kommer dessutom nya i princip hela tiden. Det nya Grand Theft Auto släpptes precis och förutspås redan att bli en minst lika stor hit som föregående versioner. Vilken typ av spel man är intresserad av eller spelar för stunden är självklart väldigt individuellt men det går också i perioder.
 
TV-spelskonsoll

Perfekta vinterspel

Vilket som anses vara det perfekta vinterspelet är självklart olika beroende på vem man frågar. Men vi tänkte i alla fall tipsa om några som vi gillar lite extra. GTA är ett perfekt spel om man vill ha en spännande flykt från vinterverkligheten. I GTA kan man glida runt med snygga bilar i en härlig miljö och ens egna, mörka och lätt tråkiga vardag känns helt plötsligt lättare att hantera om man har en parallell värld att fly till ibland.

Att tjäna extrapengar är väl nästan alltid populärt. Inte minst på vintern när det ska köpas julklappar, vinterjackor, kängor etcetera. Att spela casinospel som poker eller enarmad bandit är därför ett perfekt sätt att få lite extra klirr i kassan. Om man är duktig det vill säga. Annars kan det såklart bli tvärtom och så blir det varken julklappar eller vinterkläder i år.

Men som sagt så är detta med spel mycket individuellt och pendlar dessutom mycket även hos en och samma människa. Någon som har varit helt hooked på GTA i flera veckor kanske helt plötsligt är lite besatt av mega joker just nu för att imorgon bara vilja spela Xbox Kinect. Ja tur är det väl att det finns en oändlig variation av spel och spelvarianter. Låt alla dessa härliga spel göra din höst och vinter både rolig och spännande!