Pausa Hold’em & spela på EM

Många är det som följt EM den senaste veckan – och många är det som varit besvikna på Sveriges brist på mål, eller snarare: skott på mål. Det går inte speciellt bra för Sverige men det betyder inte att EM inte är kul, speciellt för dig som väljer att spela på matcherna.

Att spela på Hold’em eller annan poker är självklart annorlunda i jämförelse med att spela på Fotbolls-EM, men det finns vissa likheter.

Likheten mellan poker & fotboll stor

Främsta likheten är självklart spänningen, både i väntan på match och under en match. Mycket kan hända 1687196-sverige-moldavienunder en fotbollsmatch, precis som när du spelar poker – och även fast skicklighet är viktigt är turen nästan alltid avgörande. Se bara på matchen som Sverige spelade mot Irland. Då var Irland det uppenbart bättre laget, som hade mycket fler målchanser och dessutom ett mer stabilt lir, men i och med att en av Irländarna råkade göra självmål så blev det oavgjort. Med andra ord fick Sverige oavgjort med lite tur, även fast Irland var det land som förtjänade en vinst.

Ska du se de kommande matcherna? Gör det hela ännu lite roligare genom att köra lite betting med Unibet. Du kan välja att spela på alla matcher eller bara på den svenska matchen, oavsett vilket ger en egen insats det där lilla extra pirret som gör att adrenalinet pumpar. Du ska dock självklart vara medveten om att det finns en stor risk att du förlorar om du satsar dina pengar på Sverige. Chansen för att Sverige ska vinna matchen mot Belgien är väldigt liten – min det är som alltid hoppet som är det sista som lämnar.

Förhoppningsvis kommer Hamrén fortsätta ha Guidetti med i startelvan, nu senast mot Italien gjorde det n stor skillnad, han kommer helt enkelt med mycket energi. Sen hoppas vi självklart att Zlatan faktiskt slår ett skor på mål denna gång, det vore ju himla trist att avsluta EM utan ens en minsta målchans. Dessutom måste vi få in mål denna match för att överhuvudtaget kunna ta oss vidare:

Precis det resultatet som missgynnar Sverige mest. Belgien fullkomligt krossade Irland och nu krävs svensk seger i sista omgången för vidare spel i EM. Läs mer här.